Header Logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Autobedrijf Rob Dees B.V.

Ruim 20 jaar geleden maakte Rob van zijn passie zijn werk; auto’s repareren en verkopen op een goede en eerlijke manier. Dit gaat gepaard met scherpe prijzen, transparantie en afspraken die nagekomen worden. Nu, ruim twintig jaar verder staan wij bekend als één van de grotere merk-onafhankelijke, garage en occasiondealer van Zeeland.

Autobedrijf Rob Dees een bedrijf waar goede service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Bij reparaties wordt de prijs vooraf afgesproken en voor bijkomende zaken wordt er eerst met u overleg gepleegd, zodat u nooit voor verassingen komt te staan

Autobedrijf Rob Dees heeft minstens 70 Occasions van allerlei merken staan. Iedere dag opnieuw streeft Autobedrijf Rob Dees naar top-service aan onze klanten te verlenen en of zij nu een tweedehands auto in het lagere-, midden- of hogere segment aan willen schaffen, is voor ons niet relevant voor de geboden service. Iedereen gelijk behandelen op een wijze waarop we zelf graag behandeld worden.

Voor informatie en adviezen maken wij graag even tijd. Kijk rustig verder op onze site of kom gerust zonder afspraak langs voor een kop koffie.

Hierom kies je voor Autobedrijf Rob Dees

<p>ONDERHOUD VAN A TOT Z</p>

ONDERHOUD VAN A TOT Z

<p>INKOOP EN VERKOOP VAN ALLE MERKEN</p>

INKOOP EN VERKOOP VAN ALLE MERKEN

<p>PERSOONLIJKE SERVICE</p>

PERSOONLIJKE SERVICE

Morgen Internet – Zorgeloos Light website