Header Logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Diensten

Onze diensten

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Van Inkoop en Garantie tot Financiering / Lease. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

Inkoop

Bent u van plan uw auto te verkopen? Autobedrijf Rob Dees kan u mogelijk helpen. Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw auto verkopen.

Garantie

Met Autobedrijf Rob Dees bent u verzekerd van een occasion voor een scherpe prijs. Wilt u graag extra zekerheid in de vorm van garantie? Wij bieden u hiervoor de volgende garantiepakketten aan.

Financiering / lease

Wilt u een (andere) auto kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is een financiering voor uw auto een optie.

Zoekopdracht

Wij proberen zoveel mogelijk variatie in ons occasionaanbod te hebben. Helaas is het niet altijd mogelijk om een voorraad te hebben waarin iedereen zijn of haar droomauto vindt. Dus bent u op zoek naar een specifieke occasion en vindt u niet wat u zoekt in ons huidige aanbod? Laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek.

Verzekering

U wilt uw auto zo goed mogelijk verzekeren. Of het nou een zakelijke of particuliere rijder bent, u wilt geen gedoe en betaalbare premies. Autobedrijf Rob Dees in Axel werkt samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die alles voor u regelen. Of u nu op brandstof rijdt of elektrisch, onze partners hebben een verzekering op maat.

Importservice

Een auto importeren is heel aantrekkelijk voor zowel de zakelijke als particuliere rijder. Met de importservice van Autobedrijf Rob Dees kunnen we prachtige en gunstig geprijsde occasions en nieuwe auto’s in het buitenland vinden. Wij begrijpen dat u niet helemaal thuis bent in alle regels en besparingsmogelijkheden. Valkuilen kunnen u onnodig op kosten jagen. Laat Autobedrijf Rob Dees in Axel het daarom voor u regelen.

Pechhulp

Autobedrijf Rob Dees is een erkend ANWB Partnerbedrijf. Als partnerbedrijf voeren wij pechhulpverlening uit conform de standaard van de Wegenwacht. Hiermee behoren wij tot een select aantal autobedrijven dat voor de Wegenwacht actief is. Dat betekent dat onze monteurs dagelijks in de bekende gele Wegenwachtauto rijden, om mensen met pech onderweg te helpen.

Transport / sleepdienst

Wij vervoeren diverse voertuigen met pech. Denk hierbij aan personenwagens, maar ook motorfietsen. Uw voertuig wordt vervoerd op onze autoambulance en wordt afgezet bij een adres naar uw keuze. Het maakt niet uit of u een particulier of bedrijf bent, want we verzorgen onze service voor beide partijen.

Vervangend vervoer / Haal- & brengservice

Wanneer uw auto voor onderhoud bij autobedrijf Rob Dees komt is het voor ons natuurlijk belangrijk dat u als klant mobiel blijft. Vandaar dat wij vanuit ons bedrijf meerdere opties bieden om het voor u, ook tijdens het onderhoud, mogelijk te maken om van A naar B te kunnen gaan.

Morgen Internet – Zorgeloos Light website