Header Logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Transport / sleepdienst

Hieronder leest u meer over onze dienst Transport / sleepdienst. U vindt onderaan de pagina direct onze contactgegevens zodat u bij vragen of interesse snel geholpen kunt worden.

Transport / sleepdienst

Vragen of interesse?

Vul het direct in.

Transport / sleepdienst

Wij vervoeren diverse voertuigen met pech. Denk hierbij aan personenwagens, maar ook motorfietsen. Uw voertuig wordt vervoerd op onze autoambulance en wordt afgezet bij een adres naar uw keuze. Het maakt niet uit of u een particulier of bedrijf bent, want we verzorgen onze service voor beide partijen. Door onze jarenlange ervaring is geen enkel voertuig een probleem. Heeft u een voertuig dat afgesleept/getransporteerd moet worden? Autobedrijf Rob Dees staat voor 365 dagen 24/7 voor u klaar.

De kosten van het wegslepen van uw auto hangen af van de oorzaak van de pech. Komt de pech door een ongeval, dan vallen de kosten binnen de dekking van uw autoverzekering. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw verzekeraar. Heeft u een mechanische storing. Dan is de kans groot dat deze kosten niet worden vergoed door uw verzekeraar.

Wilt u meer weten over de kosten? Neem dan contact met ons op, wij staat graag voor u klaar! Wilt u gebruik maken van onze sleepdienst, bel dan naar 06-41013077

ANDERE DIENSTEN

Morgen Internet – Zorgeloos Light website