Header Logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Vervangend vervoer / Haal- & brengservice

Hieronder leest u meer over onze dienst Vervangend vervoer / Haal- & brengservice. U vindt onderaan de pagina direct onze contactgegevens zodat u bij vragen of interesse snel geholpen kunt worden.

Vervangend vervoer / Haal- & brengservice

Vragen of interesse?

Vul het direct in.

Vervangend vervoer / Haal- & brengservice

Wanneer uw auto voor onderhoud bij autobedrijf Rob Dees komt is het voor ons natuurlijk belangrijk dat u als klant mobiel blijft. Vandaar dat wij vanuit ons bedrijf meerdere opties bieden om het voor u, ook tijdens het onderhoud, mogelijk te maken om van A naar B te kunnen gaan.

-De leenfiets; het gezonde alternatief! Woont u in de buurt, maak dan gebruik van een gratis leenfiets. We hebben aantal heren- en damesfietsen voor u klaar staan.

-Leenauto; Woont u verder weg en/of kunt u niet zonder auto? Kies dan voor onze voordelige leenauto en u kunt direct weer de weg op! Geef bij het maken van uw afspraak aan dat u een leenauto wilt als vervangend vervoer. De kosten voor een leenauto bedragen €17.95 per dag (incl btw + kilometervrij)

- Haal- en Brengservice; woont u in de buurt van Axel? Dan kunnen wij in de meeste gevallen naar huis brengen wanneer u de auto komt brengen. En is de auto klaar, dan halen we u weer thuis op.

ANDERE DIENSTEN

Morgen Internet – Zorgeloos Light website